Neglelak Hvor Mange Lag? - Guide Til Neglelak!

Billede credits: pixabay

neglelak hvor mange lag skal der på? - Når du ligger en klassisk neglelak skal du typisk putte to lag på for at få en farve der ikke er gennemsigtig. 

Hvis du bruger en meget tynd neglelak kan det være svært at arbejde med da den kan være meget gennemsigtig og derfor skal have mange lag for ikke at kunne se streger og gennemsigtige områder. 

Hvis du derimod bruger gele lak skal du overveje at bruge flere lag, da det ofte er en god ide at bruge en primer eller bonder inden du putter selve den farvede lak på. 

Måske vil du også have en topcoat på for at få dine negle helt skinnende eller matte, så hvad angår gel negle skal du typisk være klar på at bruge omkring 2-3 lag lak. 1-2 af den farvede lak og et lag topcoat, men typisk er den farvede bedst hvis du ligger to lag. 

Hvis du bruger gele for at holde dine negle fra at knække, skal du nok bruge et par ekstra lag, men hold lagene tynde da de ellers bliver grimme eller kan være svære at få til at blive hårde under uvlampen.

Du skal dog være opmærksom på hvordan du fjerner gellakken igen, for hvis du har tynde svage negle er det vigtigt du er skånsom, ellers ødelægger du dine negle endnu mere. 

Skiltet øverst viser at dette tekstindlæg, var skrevet med økonomisk finansering fra avXperten. Find et stort udvalg af produkter hos avXperten webshop, eksempelvis el terrassevarmer eller utallige andre gode varer. Når indhold tilgodeser avXperten, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.