Hvad Er Dry Shampoo?

Billede credits: RyanMcGuire

Hvis du nogensinde har haft fedtet hår og har ønsket at komme det til livs uden at vaske dit hår, så er det her, at du skal kende til tørshampoo. Også kaldt dryshampoo på engelsk.

Tørshampoo er produktet der kan få dit hår til at se pænt og friskt ud, når du gerne vil springe hårvasken over. Helt enkelt rengør dry shampoo dit hår uden brug af vand. Det betyder, at du kan ”vaske dit hår” uden at få vådt hår. Man kan dog ikke bruge tørshampoo til at springe over hårvaske, men man kan bruge den til at udskyde sin hårvask.

Men hvordan kan tørshampoo erstatte en hårvask med vand og sæbe? Tørshampoo virker ved at absorbere overskydende fedt, snavs og olie i dit hår. Den har en pudderagtig konsistens, og den skal hverken blandes med vand eller vaskes ud. Du skal altid bruge den i helt tørt hår, da den ikke vil have samme virkning i vådt eller fugtigt hår.

For at få den bedste virkning af tørshampoo, skal du spraye den i ved hårrødderne med ca. 20 cm afstand. Herefter skal du vente 2-3 minutter, før du masserer den grundigt ind i håret. Du kan også give den lidt kold luft fra hårtørreren for at få mere fylde og volume.

Tak for støtten. Tak til Signatura for deres økonomiske bidrag til dette tekstindlæg. Der kan du finde et sortiment fra tørshampoo. Derfor er dette tekstindlæg ikke upartisk.