Hvor Længe Skal Silver Shampoo Sidde I Håret?

Billede credits: SocialButterflyMMG

Har du oplevet, at dit blonde eller grå hår har fået et kedeligt, gult skær? Så behøver du ikke skynde dig ned til frisøren og bede om en afblegning. Det gule skær kan nemlig fixet derhjemme med en god silvershampoo.

En silvershampoo er almindelig shampoo, som renser og plejer, men indeholder også lilla pigment. Det lilla pigment modarbejder det gule skær, da lilla er den modsatte farve af gul og således går ind og neutraliserer den gule farve.

Hvordan du bruger silvershampoo bedst er op til, hvilket resultat du ønsker. Du skal altid starte med at kigge på, hvad der står på produktets anvisning. Der er nemlig nogle silvershampoos der kan bruges dagligt og andre kun 1-2 gange om ugen. Det er afhængigt af produktet. Det er dermed også afhængigt af produktet, hvor længe silvershampooen skal sidde i. Nogle skal kun sidde i 2-3 minutter andre helt op til 5 minutter.

Hvis du ikke synes, at en silvershampoo er nok til at gøre dit hår mere koldt, er der også andre ting, du kan gøre. Du kan også bruge en conditioner med lilla pigment, så dit hår bliver eksponeret for den lille pigment to gange i din hårvask. Derudover kan du også vælge at tage til frisøren og få en afblegning eller en toningsfarve i. Det er også muligt at købe toningsfarve til hjemmebrug.

Tak for støtten. Tak til Signatura for deres økonomiske bidrag til teksten på netop denne artikel. Hos Signatura shopper du et stort udvalg af Silver shampoo varer. Herfra siger vi tusind tak.