Hvordan Bruger Man Balsam? - Her Er Svaret

Billede credits: Pixabay

Ønsker du et blødt hår, der er dejligt nemt at redde ud og ikke filtre konstant, så er balsam måske lige sagen for dig. 

Men hvordan bruger man egentlig balsam så man får et godt resultat? Læs med her og få tips og tricks. 

Hvordan bruger man balsam? - Det kan være meget forskelligt hvordan folk bruger balsam, men de fleste balsamflasker giver deres bud på hvordan du skal gøre, så er du i tvivl kan det være en god ide at læse vejledningen på flasken. 

Nogle vælger at bruge balsam i hele håret, imens andre nøjes med at påføre det i spidserne, da nogle slags balsam kan give visse hårtyper en hovedbund der ser fedtet ud eller giver et klasket look til håret. 

Der kan også være nogle balsamer som virker bedre ved at få lov til at sidde lidt i håret, så man opnår en bedre effekt fra produktet. 

Det kan derfor afhænge meget af din hårtype, hvordan du skal bruge balsam, så bedste måde er måske ved at prøve sig lidt frem. 

Typisk hvis man har fint hår skal man undgå balsam i hovedbunden, da det trækker håret ned af, med mindre balsammen er særligt til at give volumen. 

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for støtten de her bidraget til dette tekstindlæg. Her finder du et imponerende sortiment af perkolator, eller utallige andre gode varer. Uden støtten fra avXperten kunne denne hjemmeside ikke findes.