Hvor Skal Man Sprøjte Parfume?

Billede credits: Pixabay

Der er mange ting, som de fleste ikke ved om parfumer. Blandt andet hvor man skal påføre den, hvilken slags man skal vælge, hvordan man skal sprøjte den osv. Dog kan du blive klogere på alt dette, og især hvor du skal sprøjte de forskellige parfumer, for at få det bedst mulige resultat.

Hvor skal man sprøjte parfume? Eau de Parfum skal sprøjtes de steder på kroppen, hvor din puls kan mærkes kraftigst, hvilket også er det steder, hvor din hud er varmest. Såfremt du ikke allerede er klar over det, så er det kraveben, på brystet, indersiden af albuerne og håndleddene. Husk aldrig at gnide på parfumen, da det faktisk ødelægger parfumens duft.

Dette var hvor, du skal bruge Eau de Parfum. Men faktisk forholdet det sig sådan, ihvertfald i Danmark, at de fleste bruger Eau de Toilette, der ikke er lige så kraftigt som parfume, og derfor også skal bruges på en lidt anden måde.

Eau de Toilette er designet til at blive sprøjtet generøst over det hele, så den skaber en god duft fra hele kroppen. Blandt andet kan du sprøjte ud i luften og gå igennem det for at få fordelt den gode duft jævnt over det hele.