Hvor Køber Jeg Chanel Parfume?

Billede credits: Pixabay, klimkin

Leder du efter en Chanel-parfume, eller måske endda et en helt specifik, så fortæller jeg nu, hvor du kan købe den/dem henne.

Matas

Bor du i en af de mindre byer, men hvor du stadigvæk har en Matas i den lokale gågade, kan du finde de forskellige Chanel-parfumer på hylden i din Matas.

I Matas har de et rigtig fint udvalg af de forskellige slags, både til herrer og damer. Som regel har de 'bestsellerne', men de dufter også virkelig godt og er klart et køb værd!

Magasin og Illum

Disse to stormagasiner ligger i de større byer, hvor du finder et større udvalg af parfumer fra Chanel, end du gør i Matas.

I begge stormagasiner er der hele afdelinger med beauty, hvor Chanel har deres helt egen plads. Finder du ikke den parfume, du leder efter, her, ja, så ved jeg næsten ikke, hvor du skal kigge. De har et stort udvalg, men har dog stadigvæk have visse begrænsninger, da de også har Chanels andre beauty-produkter og ikke har de store kvadratmeter at gøre med. Du bør dog ikke gå forgæves.

Chanel

Har du været de andre steder og ikke har fundet din parfume, så er der kun et sted tilbage og det er hos Chanels egen butik på Strøget i København. 

Internettet

Har du ikke mulighed for at komme i butikker, kan du også sagtens bruge nettet, hvor du blandt andet kan købe Chanel-parfumer på ovenstående virksomheders hjemmesider.

Dette indhold er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Her kan du eksempelvis købe smykker, og meget meget andet. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.