Hvilken Parfume Passer Til Mig

Billede credits: Yixian Zhao - Unsplash

Er du til søde, krydret, blomstret parfumer eller måske noget helt fjerde, så kan du helt sikkert finde en parfume, der passer til dig. En parfume er meget individuel. Hvad du kan lide, er ikke sikkert, at andre kan lide. Hvis du har duftet en god parfume, og tænker at den lige er dig, kan det faktisk være, at når du får den på din egen hud, at du ikke kan lide den.

Parfumen udvikler sig ud fra din hud, og dine kropsdufte - og derfor kan parfume dufte så individuelt fra person til person, selvom det er samme parfume.

Når du skal vælge parfumen, der passer til dig, skal du gøre op med dig selv, hvor kraftig du kan lide en parfume. Der er nemlig stor forskel på koncentrationerne i parfumerne. Koncentrationerne er med til at få parfumen til at holde længere, hvis du vælger en med høj koncentration.

Er du til en mild parfume, så kan du vælge en Eau De Cologne, der har en meget lav koncentration af parfume. Du skal dog være opmærksom på, at parfumen sandsynligvis ikke vil kunne duftes hele dagen, da duftnoterne vil fordampe hurtigere. Den er god til dig, der ønsker en mild duft - parfumen holder dog kun i op til 2 timer.

Er du til en parfume, der kan holde lidt længere og er en smule kraftigere, så skal du vælge en Eau De Toilette. Denne type har en lidt højere koncentration af parfume, og derfor vil den kunne duftes i 2-3 timer, og sandsynligvis også længere tid, hvis du påfører parfumen korrekt.

Hvis du er til de helt kraftige parfumer, så skal du vælge en Eau De Parfume. Her får du høj koncentration af parfume, og derfor vil denne parfume kunne duftes i 4-5 timer, og også hele dagen, hvis du påfører parfumen korrekt. En Eau De Parfume kan dog være så kraftig, at den ikke kræver så mange sprøjt, og det gør, at du også har din parfume lidt længere tid.

Den parfume der passer til dig afhænger derfor af, hvilken duft koncentration du godt kan lide. Kan du lide, at det er intenst eller mildt?

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. Signatura. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og købe aftershaves.