Hvilken Parfume Kan Kvinder Bedst Lide - Parfume Guiden!

Billede credits: Pixabay

Hvilken parfume kan kvinder bedst lide?  - Dufte er ligesom smag meget forskelligt for person til person, derfor kan det være svært at afgøre hvilken parfume den individuelle kvinde foretrækker, men vi viser dig her de mest populære parfumer til kvinder.

På listen over de mest populære parfumer finder man Jo Malone London Pomergranate Noir Cologne, som er fra et af de bedste parfumehuse i verdenen. Denne parfume er bare en af mange fra det kendte parfumehus. 

Derudover finder man også den tidsløse klassiker Coco Mademoiselle Eau De Parfum som er fra det meget kendte modehus Chanel, hvor Chanels stifter Coco Chanel selv ligger navn til denne smukke duft, som er elsket af kvinder verdenen over. 

Fra et andet kendt modehus har vi Miss Dior Eau De Parfum fra Dior. Det er en klassiker som er elsket af både piger og kvinder med sin raffinerede duft af tyrkisk rose, mandarin og rav. 

Lady Million Eau de Parfum fra Paco Rabanne er også svær at springe over når vi snakker populære dufte, hvor den har en sød duft af hindbær, honning og blomster. 

Modehuset YSL har også en rigtig klassiker i black opium hvor de tilbyder en dyb og forførende duft, som passer godt til en sofistikeret aften ude.