Hvilken Neglelak Holder Bedst

Billede credits: Billede af Jill Wellington fra Pixabay

Der findes et hav af mærker og producenter af neglelak, så det kan være meget svært at finde den bedste, man skal ihvertfald igennem en masse først. Jeg har selv prøvet en masse forskellige, så her kommer der en guide over hvilke neglelak, jeg synes der holder bedst.

  1. Essie neglelak: Essie er et virkelig anerkendt neglelakmærke og med god grund. Neglelakken holder cirka uge til 10 dage og krakelerer sjældent. Priserne er også meget rimelige og koster omkring 99kr for en flaske.
  2. Opi neglelak: Opi er ligesom Essie, et meget anerkendt mærke og de holder lige så godt også. Farveudvalget er enormt bredt og ligger man to lag på, kan det cirka holde i 14 dage. Prisen for en flaske er 130kr.
  3. Sally Hansen: Sally Hansen er også et rigtig godt dansk mærke, hvor neglelakken holder virkelig længe. Konsistensen af neglelakken er meget tyk, så den er meget drøj i brug og nem at påføre. Farven holder i cirka 10 dage, kan dog godt krakelerer lidt ude i spidsen, hvis man blandt andet har et job hvor man bruger fingrene meget. Prisen er 110kr for en flaske.
  4. Depend neglelak: Depend er enormt budgetvenlig og holder forholdsvis længe, især når man tænker på prisen. Farven holder i cirka 4-7 dage alt efter hvor godt man passer på den, da den godt kan krakelere forholdsvis let. Til gengæld koster en flaske kun 15-30kr, alt efter hvor man køber dem.

Du læser teksten på netop denne artikel, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese Perlen Odense. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: Pernille Corydon. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.