Hvad Er Juicy Couture? - Brandet For De Kendte!

Billede credits: Pixabay

hvad er juicy couture? - Juicy couture er et designer mærke især kendt for sine track suits som er en form for hyggetøj bestående af et par bukser og en sweater. 

Udover at være kendt for sine track suits så er de også kendt for deres parfumer, hvor de har en stor serie af parfumer som især henvender sig til unge kvinder og teenagere med deres søde dufte, der ofte minder om duften af dessert og kager. 

Mange kendisser har i mange år bakket om om mærket juicy couture og har derfor sørger for en god markedsføring til brandet, som er elsket af kvinder verden over. 

Juicy couture har været ude af produktion i nogle år, men efter at kendis Paris hilton har sat lidt skub i dem igen, er de nu stærkt tilbage med deres karakteristiske track suits. 

Paris Hilton har nemlig i mange år været en af Juicy Coutures største reklamesøjler og man har ofte kunne se Paris Hilton i et af deres klassiske Pink track suits. 

Desuden er de meget kendte for at have et bestemt ord printet hen over bagdelen på buksen, hvor der står "Juicy", som er lidt af et varemærke for brandet. 

Denne tekst er bragt og udgivet i samarbejde med avXperten. Hvor du bestiller et stort sortiment med TV stander. Uden støtten fra avXperten kunne denne tekst ikke lade sig gøre.