Hvor Sprøjter Man Parfume

Billede credits: Damir Spanic - Unsplash

Uanset om du har valgt en Eau De Cologne, Eau De Toilette eller Eau De Parfume kan du hjælpe din parfume på vej til at være mere holdbar. En parfume udvikler sig på huden, og det kræver også, at huden er helt ren. Derfor anbefaler vi, at du sprøjter din parfume på en helt ren hud. Derudover er det også en god idé at sprøjte parfumen på din hud efter et bad, når huden stadig er lidt lun. Det gør, at parfumen får lov til at udvikle sig.

Ønsker du at forlænge holdbarheden af duften, så skal du sprøjte parfumen direkte på huden. Bruger du parfumen på håndleddene, er det vigtigt, at du ikke gnider håndleddene sammen, da du går ind og ødelægger molekylerne - lad derfor parfumen arbejde sig ind i huden uden at gnide. Dine pulsområder får duften aktiveret, og derfor er håndleddene også et godt sted at sprøjte parfumen på.

Du kan med fordel også bruge parfumen på tøjet, dog får du ikke den rigtige parfume frem, da parfumen jo udvikler sig, når den kommer i kontakt med huden. Derfor kan du opleve, at parfumen kan dufte anderledes, hvis du bruger den på tøjet og ikke på huden.

Husk på at jo kraftigere koncentrationen er i din parfume, jo mindre skal du sprøjte på. Det kan nemlig blive en rigtig kraftig duft, hvis du har en høj koncentration og du bruger mere end 2 sprøjt. Det kan derfor også være en alt for kraftig duft for andre.

Det indhold du læser i sidens tekst, er lavet med økonomisk support fra Signatura. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Shampoo. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Signatura