Hvor Får Jeg Vurderet Mine Smykker?

Billede credits: Pixabay / qimono

Står du og skal have vurderet dine smykker, men  du ved  ikke, hvor du skal gå hen og få dem vurderet?

Så skal du læse med her, da det altid er vigtigt at have styr på sine værdigenstande.

Har du meget dyre smykker, skal du tage en snak med dit forsikringsselskab, da vi ofte ser, at folk er underforsikret, og derfor ikke får dækket alle deres smykker.

Det er også vigtigt, at du gemmer dine boner til, hvis uheldet er ude, og du har haft besøg af en indbrudstyv. Det kan godt være de er gamle, men ved hjælp af dem, er det lettere for guldsmeden at vurdere smykkerne. Specielt hvis der er mange ægte sten i dem, da det er svært at huske præcis hvor store og hvilken kvalitet stenene har været i.

En sidste ting er, at har du smykker som er meget værdifulde eller sjældne og du har ikke fået dem vurderet inden tyven har været på spil. Så er det altid godt at have taget et billede, hvor du har smykkerne på, da det vil højne troværdigheden for dit tab.

Som arbejdende i en guldsmed forretning, så er det selvfølgelig oplagt, at du til din lokale guldsmed og får smykkerne vurderet.

Vi sender et stort tak til Perlen Odense, der har støttet ovenstående indhold. Her kan du eksempelvis købe guldring, og meget meget andet. Dette gælder ovenstående indhold - tak for dette.